• Checkout
  • My Account

0 tétel

  • Kezdőoldal – termékajánló
  • Webáruház
  • Vegan, Keto, Paleo BREAD BAKING MIX
  • Alapreceptek Lisztvarázshoz
  • Hol kapható?
  • Szállítási információk
  • Bemutatkozás
  • Fahéjas csiga Posted április 16, 2016

    Off

    A pizzás csiga mellet nagy kedvenc a családban :-) Ugyanúgy készül, mint a pizzás csiga, csak fűszerek és só helyett eritrit, fahéj kerül a tésztába. Legalább 8-10 óra, egy éjszaka pihenési idő szükséges a tésztának. Érdemes kivárni…naggggyon finom!! :-)

    paleolét_fahéjas_csiga_paleo

    TARTALMAS LEVES MELLÉ IS KÍNÁLHATOD VAGY CSOMAGOLD SULIBA, MUNKÁBA .

    Hozzávalók 6-8 db-hoz:

    1 db közepes méretű (M) tojásfehérje

    3 db közepes méretű (M) egész tojás

    25 g reszelt alma(héj nélkül)

    125 g PaleoLét Lisztvarázs

    3 g PaleoLét sütőpor

    3 ek porított eritrit (kávédarálón porítsd)

    1 tk fahéj

    Elkészítés:

    1. A tojásokat és a reszelt almát keverd össze, majd mehet hozzá a száraz hozzávaló. Alaposan keverd össze és mehet a hűtőbe letakarva pihenni. Ne ijedj meg a híg tésztától, a pihenési idő leteltével, tökéletes, gyúrható állaga lesz :-)

    pizzás_csiga_lisztvarázs_paleo

    A TÉSZTA TÖKLETESEN ÖSSZEÁLLT, FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ

    2. A kész tésztából csípjél gombócokat, majd Lisztvarázzsal hintett felületen hengergesd meg, majd picit lapítsd el és szórd meg fahéjjal elkevert eritrittel.

    paleo_pizzás_csiga_lisztvarázs

    A GOMBÓCOKBÓL HENGERGESS „RUDAKAT”, MAJD ÓVATOSAN LAPÍTSD EL

    paleolét_fahéjas_csiga_paleo

    HINTSD MEG FAHÉJJAL ELKEVERT ERITRITTEL

    paleolét_fahéjas_csiga_paleo

    TEKERD FEL, MAJD MEHET A SÜTŐPAPÍRRAL BÉLELT SÜTŐLAPRA

    paleolét_fahéjas_csiga_paleo

    KENDD LE TOJÁSSAL

    paleolét_fahéjas_csiga_paleo

    20 PERC ALATT 180 FOKON, LÉGKEVERÉSEN SÜSD KÉSZRE

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Rólunk írták
  • Kapcsolat
  • Rendelését elküldtük
  • Jelszó megváltoztatása

  • Kezdőoldal
  • Általános szerződési feltételek
  • Webshop
  • Kapcsolat

© 2016 | Az oldal üzemeltetője: AttikaSites | Minden Jog Fenntartva |