• Checkout
  • My Account

0 tétel

  • Kezdőoldal – termékajánló
  • Webáruház
  • Vegan, Keto, Paleo BREAD BAKING MIX
  • Alapreceptek Lisztvarázshoz
  • Hol kapható?
  • Szállítási információk
  • Bemutatkozás
  • Isteni bagett, amit ajánlatos álcázva fogyasztani! Posted november 8, 2015

    Off

    óriás bagettek forró csokival
    Lágy szerkezet, ropogós kéreg

    A kollégáid biztos, hogy rámozdulnak, így álcázva fogyaszd és semmiképp ne említsd fogyasztásakor a következő szavakat:”paleo” és „frissen sült”, „ropogós”, meg azt se, hogy „extra sajtos”.  :-)

    Összesen négy nagyméretű bagettet sütöttem, melyek kétféle tésztából készültek.

    A lányok a suliba 1-1 sajtos bagettet vittek (a sajt miatt kompromisszumos, autoimmunként nem fogyasztom)

    Mi Norbival pedig 1-1 bacon kockás bagettet vittünk.

    Hozzávalók a 2 db óriás (4 db közepes) szalonna-kockás bagetthez:

    4 db közepes méretű tojás

    160 g PaleoLét Lisztvarázs

    1 csapott tk só

    1 csapott tk PaleoLét sütőpor

    40 g Koko kókuszmargarin

    1 db tojássárgája a lekenéshez

    1 szelet szalonna kockákra vágva

    (ha turbózni szeretnéd a bagettet, akkor egy szelet szalonnát kockázhatsz a tésztába is és zöldségkockákat is tehetsz bele ;-) )

    Hozzávalók 2 db óriás (4 db közepes) sajtos bagetthez:

    4 db közepes méretű tojás

    160 g PaleoLét Lisztvarázs

    1 csapott tk só

    1 csapott tk PaleoLét sütőpor

    60 g reszelt Cheddar sajt

    1 db tojássárgája a lekenéshez

    1 marék reszelt sajt szóráshoz

    Elkészítés:

    1. Keverd össze a tojásokat, majd mehetnek hozzá a száraz hozzávalók.

    2. A szalonnakockás bagettnél mehet a margarin, a sajtosnál pedig a sajt.

    3. Néhány percig pihentesd, addig készítsd elő a bagettsütőt, melyet picit olajozz ki. Ha nincs, ne keseredj el, sütheted sütőpapírral bélelt sütőlapon is :-)

    4. A hosszú bagetthez, olajozd be a munkalapodat, majd hengergess bagettformát és óvatosan helyezd a sütőformába.

    5. Tojássárgáját keverj el pici vízzel, majd kend át a bagettek tetejét. A szalonnást szórd meg szalonnakockákkal, a sajtost pedig reszelt sajttal.

    6. Süsdd kb. 25 perc alatt 180 fokon, légkeverésen aranybarnára, ropogósra.

    7. Jó étvágyat!!!!!!!! :)

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Rólunk írták
  • Kapcsolat
  • Rendelését elküldtük
  • Jelszó megváltoztatása

  • Kezdőoldal
  • Általános szerződési feltételek
  • Webshop
  • Kapcsolat

© 2016 | Az oldal üzemeltetője: AttikaSites | Minden Jog Fenntartva |