• Checkout
  • My Account

0 tétel

  • Kezdőoldal – termékajánló
  • Webáruház
  • Vegan, Keto, Paleo BREAD BAKING MIX
  • Alapreceptek Lisztvarázshoz
  • Hol kapható?
  • Szállítási információk
  • Bemutatkozás
  • Tökfőzelék fasírttal – habarás, fasírt panírozás Posted április 10, 2016

    Off

    Nem hangzik ördöngősen ugye? Mégis sok háziasszonynak okoz fejtörést, hogy mivel készítsen habarást és a fasírtot hogyan panírozza paleósan.

    PaleoLét_Lisztvarázs_habarás

    Tökfőzelék hozzávalói 4 személyre:

    1 kg gyalult fagyasztott tök

    1 apró fej vöröshagyma

    1 ek szárított vagy friss apróra vágott kapor

    1 csapott ek. pirospaprika

    2 tk. citromlé (ecet is lehet)

    só

    kókusz olaj

    Habaráshoz:

    2 púpozott ek PaleoLét lisztvarázs

    1 dl kókusztejszín + 0,5 dl víz

    PaleoLét_Lisztvarázs_fasírt_panírozás

    Elkészítés:

    1. A felkockázott hagymát kókusz olajon dinszteld meg, majd a tűzről lehúzva keverd hozzá a kaprot, majd hintsd meg pirospaprikával.

    2. Tedd bele a tököt, majd miután puhára főzted készítheted a habarást, melyhez

    3. a Lisztvarázst keverd össze a vízzel higított kókusztejszínnel. Néhány evőkanál forró vizet vagy néhány evőkanál forró főzeléket kanalazz a habaráshoz, majd mituán kiegyenlítődött a hőmérséklete a habarásnak, mehet a főzelékhez, melyet 1-2 perc forrást követően tálalhatsz.

    Fasírthoz:

    70 dkg darált hús

    2 db tojás

    2 púpozott evőkanál PaleoLét lisztvarázs

    só, bors, hagyma

    Elkészítés:

    1. A darált húst keverd össze a fűszerekkel, tojással, majd mehet hozzá a Lisztvarázs.

    2. Lapíts „pogácsákat”, majd forgasd bele Lisztvarázsba és bő forró kókuszolajban süsd mindkét oldalát aranybarnára.

     

     

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Rólunk írták
  • Kapcsolat
  • Rendelését elküldtük
  • Jelszó megváltoztatása

  • Kezdőoldal
  • Általános szerződési feltételek
  • Webshop
  • Kapcsolat

© 2016 | Az oldal üzemeltetője: AttikaSites | Minden Jog Fenntartva |