Judit készítette a Facebook Lisztvarázs alkotócsoportjában:
4 db réteshez, 3 tojásfehérjét, 6g Lisztvarázst (Tovább a vásárláshoz: 500g-os / 1000g-os / 2500g-os), egy csipet sót kézi habverővel alaposan elkevertem, majd enyhén kókuszolajjal kikent, közepesen forró palacsinta sütőben készre sütöttem.
Míg sültek, elkészítettem a tölteléket: 230g reszelt almát (115 nagyjából kinyomkodva), 40g őrölt diót, 45g cukormentes baracklekvárt, 2g vanília aromát és 1 kk fahéjat összekevertem. 2 db palacsintát sütőpapíron egymásmellé tettem, a 3. palacsintát középre fektettem, hogy stabilan feltekerhetők legyenek, a széleket elhagyva rákentem a tölteléket, majd a sütőpapír segtiségével feltekertem. 175 fokos sütőben, alsó-felső sütésen 30 perc alatt ropogós barnára sütöttem.
Off