A pizzás csiga mellet nagy kedvenc a családban :-) Ugyanúgy készül, mint a pizzás csiga, csak fűszerek és só helyett eritrit, fahéj kerül a tésztába. Legalább 8-10 óra, egy éjszaka pihenési idő szükséges a tésztának. Érdemes kivárni…naggggyon finom!! :-)
Hozzávalók 6-8 db-hoz:
1 db közepes méretű (M) tojásfehérje
3 db közepes méretű (M) egész tojás
25 g reszelt alma(héj nélkül)
125 g PaleoLét Lisztvarázs
3 g PaleoLét sütőpor
3 ek porított eritrit (kávédarálón porítsd)
1 tk fahéj
Elkészítés:
1. A tojásokat és a reszelt almát keverd össze, majd mehet hozzá a száraz hozzávaló. Alaposan keverd össze és mehet a hűtőbe letakarva pihenni. Ne ijedj meg a híg tésztától, a pihenési idő leteltével, tökéletes, gyúrható állaga lesz :-)
2. A kész tésztából csípjél gombócokat, majd Lisztvarázzsal hintett felületen hengergesd meg, majd picit lapítsd el és szórd meg fahéjjal elkevert eritrittel.
Off