Nagy kanál kacsazsíron megpárolunk 1 fej vöröshagymát, 1 gerezd fokhagymát, 1-1 db sárgarépát, fehérrépát, majd megszórjuk pirospaprikával. Mivel puffadok a kelkáposztától ezért csíkokra vágva külön fazékban felfőztem, leöntöttem a levét, hozzáadtam a zöldséges alaphoz. Annyi vízzel öntjük fel, jó egy ujjnyira ellepje. Adalékmentes ételízesítővel, majoránnával, csipet őrölt köménymaggal ízesítettem. 15 perc után mikor majdnem puha az összes zöldség akkor beletesszük a karikára vágott adalékmentes virslit, kolbászt. 1 kanál PaleoLét – Lisztvarázs 1,5 dl cocomassal, 2 kanál citromlével és a leves levével kikeverjük, majd behabarjuk. Az egészet pár perc alatt összeforraltam. Nagyon hamar elkészül és laktató egytálétel. Ha leveses vagy érdemes közepes káposztából készíteni, gyorsan el fog fogyni. Eredetileg „csak” virslivel készítik. Ha nincs otthon virsli vagy kolbász, akkor a hagymát érdemes szalonnán pirítani.
Off