Judit készítette a Facebook Lisztvarázs alkotócsoportjában:
6 M-es tojást kettéválasztottam, fehérjét csipet sóval kemény habbá vertem, félre tettem. Késes aprítóba tettem egy közepes banánt, 150 g vajpuha aszalt sárgabarackot, 150 g vajpuha aszalt szilvát, 1/2 citrom reszelt héját, 20 g szeletelt mandulát, összeaprítottam, majd ment hozzá a 6 sárgája, 6 ek kókusz olaj, 6 ek víz és egy tasak Foszlós kalács lisztkeverékkel összeforgattam. Ehhez a masszához fokozatosan, óvatosan hozzákevertem a fehérjehabot, belekanalaztam egy 21*11 cm-es fém formába, sütőpapírral, 180 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben 40 perc alatt készre sütöttem, rácsra borítva hűtöttem szeletelésig.
Off