Judit készítette a Facebook Lisztvarázs alkotócsoportjában:
A kenyér receptje:
4 L-es tojást és 1 fehérjét alaposan elkevertem (picit levegőssé), hozzkevertem 150 g Lisztvarázst (Tovább a vásárláshoz: 500g-os / 1000g-os / 2500g-os ), 5 g sót, 5 g PaleoLét sütőport, 40 g kókusz olajat, 13 g dijoni mustárt (a különböző savak mindig jót tesznek a tésztáknak), végül ment hozzá 35 g langyos víz. Alaposan összekevertem, pihent kb. 5-6 percet és a még igen lágy tésztát 4 ek, 40 g Lisztvarázs segitségével óvatosan átgyúrtam(ne ijedj meg ragad), óvatosan cipót formáltam. Sütőpapírral bélelt tepsire tettem(ne ijedj meg, még lágy lesz a tészta), tetejét megszórtam Lisztvarázzsal, közepét bevágtam,180 fokos, légkeveréses sütőben, 45 perc alatt készre sütöttem.
Kontakt grillbe, sütőpapírlapok közé (ne kelljen tisztítani sütés után a grillt) bevágtam a kenyérszeleteket cukormentes ketchupp-al, violife sajttal és szalámival.
Off