Judit készítette a Facebook Lisztvarázs alkotó csoportjában: Rozmaringos-fokhagymás serpenyős focaccia 2 tojást, 30g olívaolajat, 30g vizet összekevertem. Fokozatosan hozzákevertem 130g Lisztvarázst, amihez előzőleg adtam 3g sót és 3g sütőport. Az így kapott tésztát korong alakúra formáztam, tapadásmentes sütőpapíron a serpenyő nagyságára, 20cm átméröjűre nyújtottam. Néhány mélyedést nyomtam ujjal a tésztába, szárított rozmaringot őröltem rá, majd a sütőpapír segitségével belefordítottam a felforrósított serpenyőbe. A serpenyőben a másik felére is őröltem rozmaringot. Mindkét oldalát, közepes hőmérsékleten 15 percig sütöttem, míg barnás szinezetet kapott. Megszórtam durva szemű sóval, a mélyedésekbe még melegen, zúzott fokhagyma és olívaolaj került

Off