Mondtam már, hogy imádom a gyors ételeket? Vesszőparipám, hogy nem kell a konyha rabjává válnunk ahhoz, hogy egészséges ételeket alkossunk.
Hozzávalók 15 db 8-10 cm-es rolóhoz:
3 db közepes méretű (M) tojás
50 g nyers, reszelt édesburgonya
140 g Lisztvarázs
1 tk PaleoLét sütőpor
1,5 tk só
Elkészítés:
1. A tojásokat keverd össze az édesburgonyával, majd mehet hozzá a többi száraz hozzávaló.
2. Keverd homogénné, pihentesd kb. 10 percet.
3. Míg pihen a tészta, 2,5 dl paszírozott paradicsompüréhez keverj 1 nagy csipet őrölt mustármagot, 1 nagy csipet őrölt szegfüborsot, 1 tk sót és 2 tk eritritet, néhány rozmaringlevelet, majd főzd összze.
4. Vágj 6-8 cm-es virslidarabokat, Nedves kézzel csípj gombócokat a tésztából, tenyeredben lapítsd el, majd a virslidarabot belehelyezve hengergesd össze.
5. Sütőpapírral bélelt sütőlapon sorakoztatva, kend le tojással, majd 15-20 perc alatt, 180 fokon, légkeverésen süsd készre, tálald rozmaringos paradicsom mártogatóssal.
Off