• Pénztár
  • Fiókom

0 tétel

  • Kezdőoldal – termékajánló
  • Webáruház
  • Vegan, Keto, Paleo Mixes
  • Alapreceptek Lisztvarázshoz
  • Hol kapható?
  • Szállítási információk
  • Bemutatkozás
  • Szalagos fánk Posted január 20, 2016 | Tags: paleo fánk, szalagos fánk

    Off


    Főként farsang idején kerül figyelmünk középpontjába a fánk készítés. Egyébként pedig az autentikus farsangi időszakon túl is izgalmas menüvariáció lehet egy tartalmas levessel.

    DSC_0910

    Hozzávalók 8 db fánkhoz:

    4 db M-es tojás

    50 g eritrit

    140 g PaleoLét Lisztvarázs

    5 g PaleoLét sütőpor

    DSC_0907

    Elkészítés:

    1. A tojásokat keverd össze az eritrittel, majd mehet hozzá a Lisztvarázzsal elkevert sütőpor.

    2. Pihentesd fél órát, majd a tésztát négy részre osztva, olajozott kanállal kanalazd bő forró olajba.

    3. Mindkét oldalát süsd aranybarnára úgy, hogy figyelj rá ne legyen túl forró az olaj és hideg sem ;-)

    4. Tálald sárgabarack lekvárral.

     

    Tipp:

    Sárgabarack lekvárt készíthetsz aszalt sárgabarack beáztatásával is, melyet a felpuhulás követően leturmixolsz.

    Fontos, hogy PaleoLét sütőport használj, mert csak szódabikarbónával sötétebb lesz a fánk.

  • [smartslider3 slider="2"]

    [smartslider3 slider="3"]

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Rólunk írták
  • Kapcsolat
  • Rendelését elküldtük
  • Jelszó megváltoztatása

  • Kezdőoldal
  • Általános szerződési feltételek
  • Webshop
  • Kapcsolat

© 2016 | Az oldal üzemeltetője: AttikaSites | Minden Jog Fenntartva |

Tájékoztatlak, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. A honlap használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.