• Pénztár
  • Fiókom

0 tétel

  • Kezdőoldal – termékajánló
  • Webáruház
  • Vegan, Keto, Paleo Mixes
  • Alapreceptek Lisztvarázshoz
  • Hol kapható?
  • Szállítási információk
  • Bemutatkozás
  • Karfiolfőzelék és csirkecomb párizsias bundában Posted május 18, 2021 | Tags: Bunda, Főzelék, Lisztvarázs recept, paleo, PaleoLét Lisztvarázs, panír

    Off

    Judit készítette a Facebook Lisztvarázs alkotócsoportjában:

    A husihoz a csirkefelsőcombot fűszeres lisztvarázsba forgattam, majd felvert tojásba és úgy ment a bő, közepesen forró kókusz olajba.

    A főzeléket önmagával és habarással (1 ek Lisztvarázs+mandula tej) sűrítettem.

    Lisztvarázs: Tovább a vásárláshoz:500g-os / 1000g-os / 2500g-os


  • [smartslider3 slider="2"]

    [smartslider3 slider="3"]

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Rólunk írták
  • Kapcsolat
  • Rendelését elküldtük
  • Jelszó megváltoztatása

  • Kezdőoldal
  • Általános szerződési feltételek
  • Webshop
  • Kapcsolat

© 2016 | Az oldal üzemeltetője: AttikaSites | Minden Jog Fenntartva |

Tájékoztatlak, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. A honlap használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.