• Pénztár
  • Fiókom

0 tétel

  • Kezdőoldal – termékajánló
  • Webáruház
  • Vegan, Keto, Paleo Mixes
  • Alapreceptek Lisztvarázshoz
  • Hol kapható?
  • Szállítási információk
  • Bemutatkozás
  • Zellerfánk, zöldfűszeres pirított csirkemájjal Posted július 2, 2020 | Tags: csirkemáj, főétel, Lisztvarázs recept, paleo, PaleoLét Lisztvarázs, zellerfánk

    Off

    Judit készítette a Facebook Lisztvarázs alkotócsoportjában:

    12 fánkocskához 300 g főtt zellert összenyomkodtam, hagytam picit hűlni és tettem hozzá 1 tojást, 4 g dijoni mustárt, 35 g Lisztvarázst (Tovább a vásárláshoz: 500g-os / 1000g-os / 2500g-os). A főzővíz elég sós volt, így utólag nem sóztam. Fagyiskanállal egyforma adagokat vettem, picit kézben a lágy tésztát még formáztam, dobálgattam majd ment a közepesen forró paleolajba, ahol aranybarnára sült. A csirkemájat felaprítottam, bacon kockákkal, zöldfűszerekkel, néhány perc alatt lepirítottam, végül sóztam. A zellerfánk is és a csirkemáj is kívül ropogós, belül puha, omlós lett.

  • [smartslider3 slider="2"]

    [smartslider3 slider="3"]

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Rólunk írták
  • Kapcsolat
  • Rendelését elküldtük
  • Jelszó megváltoztatása

  • Kezdőoldal
  • Általános szerződési feltételek
  • Webshop
  • Kapcsolat

© 2016 | Az oldal üzemeltetője: AttikaSites | Minden Jog Fenntartva |

Tájékoztatlak, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. A honlap használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.