• Pénztár
  • Fiókom

0 tétel

  • Kezdőoldal – termékajánló
  • Webáruház
  • Vegan, Keto, Paleo Mixes
  • Alapreceptek Lisztvarázshoz
  • Hol kapható?
  • Szállítási információk
  • Bemutatkozás
  • Rántott csirkefelsőcombfilé, zöldfűszeres, sült édesburgonyával, tejszínes zellerpürével Posted július 8, 2020 | Tags: Lisztvarázs, Lisztvarázs recept, paleo, panír

    Off


    Judit készítette a Facebook Lisztvarázs alkotócsoportjában:

    Az előzőleg dijoni mustárban pácolt hússzeleteket először Lisztvarázsba (Tovább a vásárláshoz: 500g-os / 1000g-os / 2500g-os ) , majd tojásba forgattam és ment is a közepesen forró kókuszolajba.

    Az édesburgonya kockákat sóval, borsal, mirelit zöldfűszerkeverékkel fűszereztem, kókuszolajon körbepirítottam, majd pici víz hozzáadásával készre sütöttem. A sós vízben párolt zellert pürésítettem, sóval, borssal, szerecsendióval és dijoni mustárral ízesítettem, valamint kókusztejszínnel állítottam be a krémességét.

  • [smartslider3 slider="2"]

    [smartslider3 slider="3"]

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Rólunk írták
  • Kapcsolat
  • Rendelését elküldtük
  • Jelszó megváltoztatása

  • Kezdőoldal
  • Általános szerződési feltételek
  • Webshop
  • Kapcsolat

© 2016 | Az oldal üzemeltetője: AttikaSites | Minden Jog Fenntartva |

Tájékoztatlak, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. A honlap használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.