• Pénztár
  • Fiókom

0 tétel

  • Kezdőoldal – termékajánló
  • Webáruház
  • Vegan, Keto, Paleo Mixes
  • Alapreceptek Lisztvarázshoz
  • Hol kapható?
  • Szállítási információk
  • Bemutatkozás
  • Kolbászos-sajtos táska forró csokival Posted március 18, 2021 | Tags: Forró csoki, Kolbászos-sajtos táska, Lisztvarázs recept, paleo, paleo csokipuding, Paleolét Kakaós pudingpor, Paleolét lisztkeverék, PaleoLét Lisztvarázs

    Off

    Judit készítette a Facebook Lisztvarázs alkotócsoportjában:

    Hozzávalók 9db 10*5cm-es táskához:

    • 210g tojás(4M),
    • 75g kókuszjoghurt (ALDI),
    • 200g Lisztvarázs,
      Tovább a vásárláshoz: 500g-os / 1000g-os / 2500g-os
    • 8g PaleoLét sütőpor,
    • 3g só.

    Elkészítés:

    Töltelékhez cukormentes ketchup, puha füstölt kolbász, növényi sajt. A tészta hozzávalóit összekeverjük, 10 percet pihentetjük, amíg előkészítjük a tölteléket, amihez füstöltkolbászt apróra vágunk és violife növényi sajtot. A tésztát 1 ek lisztvarázzsal sütőpapíron néhány mozdulattal tapadásmentesre, nyújtáshoz előkészítve átgyúrjuk. 30×30 cm-esre nyújtjuk, 10×10-es négyzeteket vágunk. Felvert tojással a négyzetlapok széleit lekenjünk, egyik felére húzunk egy ketchup csíkot, kevés tölteléket halmozunk, ráhajtjuk a tésztalap másik felét, a tojásos széleknél összenyomkodjuk, villával kissé berácsozzuk, felvert tojással lekenjünk, 175 fokos sütőben, alsó-felső sütésen 20 perc alatt készre sütjük.

    A forró csokihoz 15g PaleoLét csokoládé pudingport, 50g eritrittel kézi habverő segitségével elkevertem, adtam hozzá 50g PaleoLét belga csokipasztillát, majd közepes lángon felforraltam és már zártam is el.


  • [smartslider3 slider="2"]

    [smartslider3 slider="3"]

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Rólunk írták
  • Kapcsolat
  • Rendelését elküldtük
  • Jelszó megváltoztatása

  • Kezdőoldal
  • Általános szerződési feltételek
  • Webshop
  • Kapcsolat

© 2016 | Az oldal üzemeltetője: AttikaSites | Minden Jog Fenntartva |

Tájékoztatlak, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. A honlap használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.