• Pénztár
  • Fiókom

0 tétel

  • Kezdőoldal – termékajánló
  • Webáruház
  • Vegan, Keto, Paleo Mixes
  • Alapreceptek Lisztvarázshoz
  • Hol kapható?
  • Szállítási információk
  • Bemutatkozás
  • Májgaluska leves Posted május 12, 2021 | Tags: Leves, Lisztvarázs recept, Májgaluska, Májgaluska leves, PaleoLét Lisztvarázs

    Off

    Andrea készítette a Facebook Lisztvarázs alkotócsoportjában:

    Tegnap májgaluska leves készült nálunk. Állaga a grízgaluskáéhoz hasonlít, finom, puha, szivacsos.

    A májgaluska hozzávalói:

    • 500 gr.csirkemáj
    • 3 ek. zsír
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 kisebb tojás
    • Snidling
    • 2-3 csipet szerecsendió
    • 18 gr. útifűmaghéj
    • 45 gr. tápiókakeményítő (nálam kb.a fele nyílgyökérliszt volt)
    • 2 púpos ek. Lisztvarázs
      (Tovább a vásárláshoz: 500g-os / 1000g-os / 2500g-os)
    • só, bors

    A májat megtisztítjuk, a reszelt fokhagymával, a tojással és a zsírral botmixerrel, vagy késés aprítóval leturmixoljuk, a száraz hozzávalókat belekeverjük, és kb.fél órát állni hagyjuk. Így egy igencsak lágy masszát kapunk, gombócot nem lehet formálni belőle, de két evőkanállal kicsi megformázni (mint a klasszikus gríznokedlit) és a gyöngyöző levesbe szaggatni lehet.


  • [smartslider3 slider="2"]

    [smartslider3 slider="3"]

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Rólunk írták
  • Kapcsolat
  • Rendelését elküldtük
  • Jelszó megváltoztatása

  • Kezdőoldal
  • Általános szerződési feltételek
  • Webshop
  • Kapcsolat

© 2016 | Az oldal üzemeltetője: AttikaSites | Minden Jog Fenntartva |

Tájékoztatlak, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. A honlap használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.